Iso - Fém Kft.
GÉPÉSZETI HŐSZIGETELŐ ANYAGOK

ULTIMATE Szigetelő paplanok

Üveg- és kőzetgyapot különleges kombinációjával biztosított alacsony hővezetési tényezőjű szálas szigetelő paplan. - ULTIMATE Szigetelő paplanokAjánlatkéréshez vegye fel cégünkkel a kapcsolatot. Kapcsolat

Alkalmazás:
Ipari-, melegtechnológiai berendezések elsődlegesen hengeres felületeinél (csővezetékek, tartályok, ciszternák, kémények, stb.) valamint egyéb ipari berendezéseknél (reduktor állomások, elektromos turbinák, ventillátorok, elektroszűrők, stb.) hő- és hangszigetelésére alkalmazható. Alkalmas továbbá magas hőmérsékleteknek és rezgésnek kitett területeken (az energiaiparban, tartálykocsik, hajók, tűzgátló ajtók szigetelésénél).

A közismert ISOVER üveggyapot nagyszerű hőszigetelő képességét magasabb műszaki követelmények között is megtartja az ULTIMATE szigetelő paplan. Technológiai szigeteléshez (pl. tartályok) a legjobb megoldás az ULTIMATE – a magas hőmérsékletnek ellenálló integrált üveg-kőzetgyapot szilikát szálas hőszigetelés.

Az ULTIMATE termék választékát úgy tervezték, hogy alacsony testsűrűség mellett is (testsűrűsége 23 kg/m3) megfelelő hőszigetelési paraméterekkel rendelkezzen és egyidejűleg ezeket a tulajdonságokat magas hőmérsékleten is megtartsa.


Könnyű

Az Ultimate U TFN 23 szigetelő paplan könnyű termék. A 23 kg/m3 testsűrűség miatt a fel- és lerakási, valamint a szerelési munkák kisebb fizikai erőfeszítést igényelnek és emiatt gördülékenyebben zajlanak.


Jó szabhatóság
Az Ultimate U TFN 23 szigetelő paplan szerkezete olyan, hogy a termék nagyon könnyen szabható. A szerelési munkálatok során megmaradó darabok tovább használhatók, ami nagymértékben csökkenti az esetleges hulladék mennyiségét.


Szakítószilárdság
Az ULTIMATE speciális szerkezete azt eredményezi, hogy az ehhez a termékcsoporthoz tartozó termékek, alacsony sűrűségük ellenére, a szakadásnak rendkívüli mértékben ellenállnak. A PN-EN1608 összeurópai szabvány szerinti ellenőrzéskor az U TFN 23 (100 mm vastag) kb. 45 kg terhelést bír ki.Rugalmasság
Az Ultimate U TFN 23 rugalmas, összenyomható anyag, így egy tekercsből (átmérő 0,5 m és hossz 1,2 m) 16,8m2 terméket kapunk (50 mm vastag). Ennek köszönhetően takarékoskodhatunk a szállítási és a raktározási költségekkel.


Időtálló változatlan tulajdonságok
Megfelelő felépítésének köszönhetően az ULTIMATE szigetelő paplan ellenáll az öregedési folyamatoknak. Kivételesen fontos ez akkor, amikor a termék magas hőmérsékleteknek és rezgéseknek van kitéve


Csomagolás:
Zsugorfóliázott tekercsekbe csomagolt Ultimate szigetelő paplan

 
Szerelés:
ULTIMATE U TFN 23 felületén a szabás segítése érdekében csíkok vannak égetve.A termék könnyű, szabása egyszerű szerszámokkal (kés) történik. Az üveggyapot szerelésekor meg kell győződni arról, hogy sem maga a szigetelőanyag, sem a szigetelt felület ne legyen szennyezett vagy nedves.


Szállítás és raktározás:
Az Ultimate szállításánál és raktározásánál a nedvesedést és a mechanikus sérüléseket ki kell zárni.


Ultimate Szigetelő Paplan minősítések:
Műszaki engedély: K1-0751-CPD-196-0-07-01/10
Egészségügyi engedély: HK/B/2486/04/2000

ULTIMATE Szigetelő paplanok 


« Vissza